“Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil der gemmes på din computer, og som kun læses og skrives fra dette website. Filen er ganske uskadelig, og en helt almindelig del af en moderne hjemmesides grundlæggende funktionalitet. 

Hvad står der i filen?

Ikke meget. Vi bruger kun cookies til at følge vores besøgendes færd på vores hjemmeside via. Google Analytics, men dette sker ganske anonymt. Vi ved således ikke hvem du er, blot at du er her.

Sekundært bruger vores hjemmeside en såkaldt session-cookie til at “genkende” dig når du navigerer rundt på siden, men igen er dataene anonyme. Og endelig bliver din accept af vores cookie, ironisk nok, også gemt i en cookie.

Vi indsamler ikke dine private informationer, og ud over vores anonyme besøgsstatistikker ved vi intet om dig. Ønsker du ikke at vi skal have adgang til dine besøgsstatistikker, så kan du hente en udvidelse til din browser her – den vil sørge for, at Google Analytics ikke vil registrere dit besøg. 

Hvorfor skal jeg se denne advarsel i det hele taget?

Fordi Erhvervsstyrelsen har vedtaget, at sådan skal det være. Du kan læse meget mere om det på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Jeg vil ikke acceptere jeres cookies på min computer. Hvad nu?

Forlad hjemmesiden, og kontakt os i stedet telefonisk på tlf. 86 88 88 19, så kan vi nok fortælle dig hvad du gerne vil vide.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: aarhus@canblau.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.”